انواع سافت استارتر اشنایدر :
سافت استارتر اشنایدر Altivar با گستره توانی از 3 آمپر (0.37 کیلووات) تا 1200 آمپر (900 کیلووات) متغیر است و می تواند به طور گسترده ای برای هر گونه کاربرد تجاری و صنعتی استفاده شود.
- سافت استارتر اشنایدر Altistart 22: سافت استارتر اشنایدر دیجیتال همه کاره برای کاربری های متوسط از توان 4 تا 400 کیلووات (موتور سه فاز)
- سافت استارتر اشنایدر Altistart 48: سافت استارتر اشنایدر دیجیتال برای کاربری متوسط و صنایع سنگین و پمپ از توان 4 تا 900 کیلووات (موتور سه فاز)
- سافت استارتر اشنایدر Altistart 01: سافت استارتر اشنایدر آنالوگ برای کاربری های سبک و ماشین های ساده از توان 0.37 تا 15 کیلووات (موتور تک فاز و سه فاز)
شما میتوانید جهت مشاهده ی سایر سافت استارتر های اشنایدر اینجا را کلیک کنید .
آنچه درباره ی سافت استارتر اشنایدر مدل ATS22 باید بدانید :
سافت استارتر دیجیتالی Altistart22 یا ATS22 ساخت شرکت اشنایدر و تله مکانیک برای رنج جریانی 17 الی 590 آمپر و برای توان های بین 4 تا 400 کیلووات مناسب می باشد. سافت استارتر اشنایدر مدل ATS22 راه اندازی و توقف کنترل شده از طریق ولتاژ و گشتاور برای موتور های آسنکرون سه فاز قفس سنجابی را فراهم می کند.
سافت استارتر اشنایدر مناسب کاربری های استاندارد است و از حفاظت حرارتی کلاس 10 پشتیبانی می کنند.
به دلیل وجود کنتاکتور بای پس داخلی در سافت استارتر اشنایدر مدل ATS22 فرآیند بای پس آسان تر شده است. این بای پس داخلی موجب می شود که در پایان راه اندازی نرم موتور تریستور ها از مدار خارج شده و جریان از رله بای پس کنتاکتور داخلی سافت استارتر اشنایدر ATS22 عبور کند، که این عمل باعث کاهش اتلاف حرارتی و افزایش طول عمر تجهیزات می شود. سافت استارتر اشنایدر ATS22 دارای یک نمایشگر یکپارچه است که به کاربر اجازه می دهد تا برنامه ها و تنظیمات پارامتر ها را مطابق با نیاز مشتری تغییر دهد و یا می تواند مقادیر پارامتر ها را نمایش دهد.
* بطور کلی از مزایای استفاده از سافت استارتر میتوان به استارت و استوپ سیستم بدون ضربه، افزایش قابلیت اطمینان و راندمان سیستم، کاهش هزینه ها، مخصوصاً هزینه های تعمیر و نگهداری و … اشاره کرد.
کاربرد های مدل ATS22 :
سافت استارتر اشنایدر ATS22 را می توان برای کاربری های خاص و سنگین استفاده کرد، در این صورت باید یک رنج توان را افزایش داد. مواردی که در کاربرد های سنگین و خاص باید به آن توجه کرد عبارتند از:
- افزایش تعداد استارت های سافت استارتر
- حفاظت حرارتی موتور با کلاس بالاتر از 10
- نیاز به جریان راه اندازی بیشتر
- افزایش دمای محیطی: دما بین 40 تا 60 درجه سانتی گراد به ازای هر درجه افزایش دما جریان سافت استارتر 2.2 درصد کمتر در نظر گرفته شود.
- افزایش ارتفاع از سطح دریا: ارتفاع از سطح دریا بین 1000 تا 2000 درجه سانتی گراد به ازای هر 100 متر افزایش ارتفاع جریان سافت استارتر 2 درصد کمتر در نظر گرفته شود.
هر سافت استارتر باید در کاربردهای با گشتاور راه اندازی کم استفاده شود. مثل کاربرد: فن، کمپرسور و پمپ.
باید در نظر داشت که حداکثر زمان قابل تنظیم راه اندازی در این سافت استارتر با توجه به مدل ، بین ۱ تا ۱۰ ثانیه می باشد. و چون این زمان بسته به نوع کاربرد متغییر است روی پنانسیومتر نتظیم زمان حروف A تا E درج شده است.